A+ R A-

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Utakmice se igraju bez prisustva publike

МЕРЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ УТАКМИЦА ПРВЕ ЈУЖНОБАНАТСКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ БЕЗ ПРИСУСТВА ПУБЛИКЕ У ВАНРЕДНИМ ОКОЛНОСТИМА

 

На основу одлуке Владе Републике Србије о забрани присуства гледалаца на фудбалским утакмицама у циљу превенције и заштите од ширења корона вирусне инфекције, обавештавамо да ће се све утакмице Прве Јужнобанатске фудбалске лиге, до даљњег играти без присуства публике.

Мере за организацију утакмица без присуства публике у ванредним околностима проузрокованим COVID 19 вирусом које су дужни да примењују сви фудбалски клубови Прве Јужнобанатске фудбалске лиге су следеће:

Присуство лица унутар стадиона:

Клубови учесници на утакмици у максималном броју од 25 особа по клубу у које спадају играчи, чланови стручног штаба и чланови руководства.

Техничко особље домаћег клуба задужено за организацију утакмице у максималном броју од 8 особа у које спадају сакупљачи лопти, особље за чишћење/одржавање .. итд.

Представници ФСП Панчево у укупном максималном броју од 5 особа.

Припадници јавне безбедности, редарска служба максимално 10 особа, ватрогасци и хитна медицинска помоћ́према уобичајеним прописима који су на снази.

Протокол пре утакмице приликом излаза екипа на терен:

Излаз за играче и службена лица мора бити без деце или било ког другог особља.

Нема руковања између играча / судија пре почетка и након завршетка утакмице.

Све наведене мере се стриктно примењују на све утакмице Прве Јужнобанатске фудбалске лиге.

Молимо Вас за пуно разумевање ове веома важне ситуације у којој се налазимо сви заједно да на одговоран начин дате свој допринос у циљу превенције и заштите од даљег ширења корона вируса.